/

Om oss

Sunda Mark AB har sitt säte i Eskilstuna – Den stolta Fristaden.

För oss är nöjda kunder det viktigaste. Därför är det inte konstigt att vi nu är det mest rekommenderade dräneringsföretaget i vårat arbetsområde.

Sunda Mark

Vi vet vikten av ett väl utfört arbete och nöjda kunder. Vi är certifierade installatörer av Isodrän och Optidrains lösningar.

Eftersom vi valt marknadsledande prdodukter och lösningar får du en långsiktigt hållbar dränering. Vi kan dessutom hjälpa dig med en förmånlig finansieringslösning.

Vi genomför dräneringsarbeten i stora delar av Mälardalen. Med en lösning från oss kan du sova tryggt i många år.
– Vi är din lokala leverantör av dräneringslösningar!

En sund källare ger en sundare hälsa

Visste du att en fuktig källare kan vara dåligt för din hälsa? Mögel och mikrobiell påväxt kan orsaka bland annat astma. 

En väl utförd dränering minskar risken för mögel. Ni kommer att känna att luften i källaren känns friskare med en ny dränering, kontakta oss idag och investera i ett sundare källarklimat. 

Lösningar för alla behov

Sunda Mark har lösningar för de behov som du kan tänkas ha. Är din källare oinredd och kanske mest används som förvaring? Med en ny dränering med en fuktskyddsmatta/platonmatta kommer du få en torr och sund källare till en lägre kostnad.

Använder du däremot källaren som bostadsutrymme eller liknande kan det vara klokt att isolera källarväggarna. Då får du ett behagligare källarklimat och lägre uppvärmningskostnader. Certifierade av Isodrän kan vi leverera en lösning där du får en varm och torr källare.

Sov tryggt med en dränering från Sunda Mark.

Vi dränerar i Mälardalen

Eskilstuna
Torshälla
Katrineholm
Flen
Strängnäs
Västerås
Köping
Kungsör
Surahammar
Hallstahammar