/

Möt våra kunder

Linda Harrysson
Linda Harrysson
2022-11-10
Mycket trevligt bemötande och bra utfört arbete. Rekommenderas verkligen 👍
Eva Skogman
Eva Skogman
2022-11-02
Mitt hus behövde dränering och nu är den genomförd. Jag fick mycket information innan arbetet startades och dräneringen utfördes snabbt och professionellt. Jag ser fram emot att göra iordning trädgården till våren.
Nicole Morrissey
Nicole Morrissey
2022-10-25
Från första mötet med Martin har vi känt oss trygga. Han har varit mån om att grundligt och pedagogiskt gå igenom förfarandet, och hans kunskap och professionalitet har varit tydlig. Killarna som skötte dräneringen har också varit jättebra, och allt har gått snabbt och smidigt. Vi kunde inte vara mer nöjda med Sunda Mark! 🙌 /Nicole & Andreas
Andreas possmark
Andreas possmark
2022-10-13
Väldigt professionellt, seriöst och trevligt bemötande vilket ingav ett stort förtroende under hela entreprenaden. Lätt att komma i kontakt med för att kunna svara på de frågor som kan dyka upp under tiden. Det ihop med allt det hårda arbete som lagts ner med grävningen/omdräneringen gör att jag starkt kan rekommendera Sunda Mark.
moon C
moon C
2022-10-11
Bra kommunikation! Hela entreprenaden har skötts så snyggt och tydligt. Vi har fått information i varje steg. Grävning har varit effektiv och även när vi har kommit med önskemål sista minuten så har dem bemött det proffsigt och vänligt och dessutom varit jätte behjälplig. De har även återkommit och gjort en uppföljning veckan efter för att se att allt är bra och förklarar vad som är gjort. Super nöjd, kan starkt rekommendera!
Jimmie
Jimmie
2022-08-24
Efter en färdigställd dränering så kan jag bara tala gott om Sunda Mark, Alla frågetecken som fanns längst vägen har blivit bemötta och jag känner verkligen att de gjorde det lilla extra för att det skulle bli bra här hemma. God kommunikation och hög tillgänglighet. Ansvarig för företaget var vid flera tillfällen förbi på plats för att kolla så att allt gick bra, att vi var nöjda och om vi hade funderingar, både innan, under och efter arbetet färdigställts. Rekommenderar starkt!
Åsa Norrby
Åsa Norrby
2022-06-20
Proffsigt bemötande och lyhörd personal. Vi är väldigt nöjda med vår dränering och avloppsbyte.
Gustaf Elbander
Gustaf Elbander
2022-05-19
Efter ett besök hos oss konstaterades det att vi troligtvis inte behöver göra någon dränering. Vi låg under gränsvärdet i mer eller mindre hela källaren. Proffsigt, ärligt och pedagogiskt bemötande. Tack för det!
Garbo Interiors Information
Garbo Interiors Information
2022-03-23
Tryggt och bra utfört arbete där oväntade problem löstes proffsigt, väldigt nöjd med resultatet och bemötande. Kan varmt rekommendera
Patrik Larsson
Patrik Larsson
2022-02-10
Trevligt bemötande, kunniga, väl utfört arbete!